Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: "Ryssland gör som Sverige - blockar vissa frågor"

Sverige (herr)

Sverige höll en presskonferens med restriktioner kring frågorna.
Ryssland gjorde samma sak under onsdagen.
- Man vet inte om det är Ryssland som har lärt sig av Sverige, eller om det är Sverige som har lärt sig av Ryssland, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

7:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sveriges landslagssamling inför Nations League-mötet med Ryssland inleddes med att Victor Nilsson Lindelöf och Robin Olsen höll en presskonferens, efter att ha nobbat media förra samlingen. När duon satt på podiet fanns det dock restriktioner om att frågorna skulle handla om landslaget och inte klubblag, vilket även Lindelöf hänvisade till under presskonferensen.

När Ryssland under onsdagen höll en presskonferens fanns det även där restriktioner.

- Man vet inte om det är Ryssland som har lärt sig av Sverige när det gäller pressen, eller om det är Sverige som har lärt sig av Ryssland. För Ryssland kör som Sverige, de blockar vissa frågor. Det inledde de presskonferensen med, man fick inte fråga om fylleskandalen med Kokorin och Mamajev, Viktor Claessons lagkamrat, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

ANNONS

Ryska journalister frågade dock på om fylleskandalen ändå.

- Förbundskaptenen blev lite irriterad och var kort, men (Artiom) Dziuba, lagkaptenen höll istället ett brandtal om stoltheten att representera sin nation och sitt land och allt vad det innebär. Det höll han ganska länge och det slutade med att hela presspacket applåderade honom, säger Andréas Sundberg.

Publicerad 2018-10-10 kl 15:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto