Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
14v

TV: "Ryssland gör som Sverige - blockar vissa frågor"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige höll en presskonferens med restriktioner kring frågorna.
Ryssland gjorde samma sak under onsdagen.
- Man vet inte om det är Ryssland som har lärt sig av Sverige, eller om det är Sverige som har lärt sig av Ryssland, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Sveriges landslagssamling inför Nations League-mötet med Ryssland inleddes med att Victor Nilsson Lindelöf och Robin Olsen höll en presskonferens, efter att ha nobbat media förra samlingen. När duon satt på podiet fanns det dock restriktioner om att frågorna skulle handla om landslaget och inte klubblag, vilket även Lindelöf hänvisade till under presskonferensen.

När Ryssland under onsdagen höll en presskonferens fanns det även där restriktioner.

- Man vet inte om det är Ryssland som har lärt sig av Sverige när det gäller pressen, eller om det är Sverige som har lärt sig av Ryssland. För Ryssland kör som Sverige, de blockar vissa frågor. Det inledde de presskonferensen med, man fick inte fråga om fylleskandalen med Kokorin och Mamajev, Viktor Claessons lagkamrat, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Ryska journalister frågade dock på om fylleskandalen ändå.

- Förbundskaptenen blev lite irriterad och var kort, men (Artiom) Dziuba, lagkaptenen höll istället ett brandtal om stoltheten att representera sin nation och sitt land och allt vad det innebär. Det höll han ganska länge och det slutade med att hela presspacket applåderade honom, säger Andréas Sundberg.

Publicerad 2018-10-10 kl 15:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons