Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Atleticos klass avgör

Atlético vann det första mötet i Copa del Rey med 2-0. Något liknande är att vänta i kväll och ettan, med handikapp -1, testas till 1,75.

Atlético har knappast haft någon drömsäsong så här långt.
Laget parkerar efter tio spelade omgångar på nedflyttningsplats och laget har bara vunnit en enda match. Fyra kryss och fem förluster är de övriga resultaten som resulterat i Atléticos blygsamma ligaplacering.

I senaste ligamatchen blev det förlust mot Real Madrid och i detta cupmöte kommer en hel del spelare vilas. Forlán och Agüero spelar inte medan Simão troligen startar på bänken. Skadade är Juanito, López och Roberto.

Men trots att stjärnorna saknas finns det en hel del som talar för en klar Atléticoseger. Gästande Marbella föll i det första mötet med 0-2 på hemmaplan och måste alltså satsa offensivt i returmötet. Marbella, som är ett bottenlag i sin Segunda B-grupp, har Rivera avstängd samt skador på Guirado och Cristian.
Dessutom får de Atléticospelare som fått sparsamt med speltid chansen att övertyga här. Med tanke på att matchbilden kan bli öppen då Marbella lär satsa allt framåt kan det öppna upp för en hel del kontringslägen för hemmalaget som håller, även utan sina stjärnor, en betydligt högre klass än Marbella.

Ettan, med handikapp -1, finns till oddset 1,75.

Publicerad 2009-11-10 kl 15:03
Annons
Annons
Annons