POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
10å

Henke avslutar med seger

Henrik Larsson gör i kväll sin sista match på Olympia i Helsingborgströjan. Laget ger honom det avslut han är värd inför hemmapubliken.

Helsingborg är med sin sjätteplats i tabellen bäst i Skåne och kommer med stor sannolikhet även att vara så när säsongen summeras.

I förra omgången kryssade HIF hemma på Olympia mot Kalmar, vilket innebar lagets sjunde poäng på de fem senaste matcherna. I Helsingborg är HIF bra och har under 2000-talet plusstatistik på Djurgården med 4-2-2. Indisponibla i kväll är Hansson, Bergholtz, Landgren, Nilsson, Chansa och Wahlstedt.

Djurgården gick segrande ur krismötet med Örgryte senast efter att med endast nio spelare hållit undan och vunnit med 2-1. Röda kort fick Haginge och Milic som nu är avstängda. Endast målskillnad skiljer DIF och kvalplatsinnehavande Örgryte åt för stunden och marginalen ner till Hammarby är endast en poäng. Skadade är Sjölund, Burlin och Oremo. Däremot återkomer Jonson efter att ha missat matchen mot Örgryte på grund av sjukdom.

På resande fot är Djurgården totalt bortkommet (1-2-11) och får i kväll vända hem utan poäng. Henrik Larsson för sitt lag till seger genom att vinna till 1,75.

Publicerad 2009-10-28 kl 12:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå