Sydkoreas svit håller i sig

Fotbollskanalen

Sydkorea svarade för en stark insats när laget spelade 0-0 mot Danmark. Nu väntar Serbien – och 1X finns till oddset 1,70.

Matchen spelas på neutral plan, i London, som en förberedelse inför VM i Sydafrika nästa år. Sydkorea spelade i helgen mot Danmark och fick med sig ett helt okej resultat från matchen i Esbjerg som slutade 0-0.

Manchester Uniteds Park Ji-Sung spelade drygt 60 minuter av matchen och kommer säkerligen att spela i dag också. Övriga Englandsproffs som Lee Chung-Yong, Bolton, Seol Ki-Hyeon, Fulham och Wigans Cho Won-Hee finns också med i truppen.
Sydkorea fick ett mål bortdömt i slutskedet av matchen mot Danmark på grund av offside och krysset var inte oförtjänt. Resultatet innebär att laget inte förlorat på 27 matcher. Senast laget blev besegrat var i januari 2008 då Chile blev för svårt.

Park Ji-Sungs lagkompis Nemanja Vidic, som också varit skadad, spelade en halvlek i helgen då Serbien besegrade Nordirland med 1-0. Lazovic gjorde matchens enda mål i den 58:e minuten men därefter skapade Nordirland ett par heta chanser som kunde ha resulterat. Den kanske allra bästa hade David Healy som dock inte fick avslutet på mål i matchens slutskede.

Serbien har blivit allt för stor favorit i denna match och seger för Sydkorea ger hela 3,50 gånger pengarna. 1X känns dock säkrare och betalar också skapligt: 1,70.

Publicerad 2009-11-18 kl 13:27