Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Portugal tar sig till VM

Portugal hade en hel del tur som kom undan med en 1-0-seger i hemmamötet. I returmatchen saknar Bosnien tre avstängda spelare vilket lär spela en avgörande betydelse i kväll.

Portugal svarade för en helt okej insats i det första mötet. Laget brände en hel del chanser medan defensiven på nytt var darrig. Bosnien skapade nämligen en hel del farligheter men marginalerna var inte med laget då inte mindre än tre avslut träffade stolpe eller ribba.

Marginalerna var inte heller med laget i fråga om gula kort. Lagkaptenen Emir Spahić, Samir Muratović and Elvir Rahimić är nämligen avstänga i returmötet och det är givetvis riktigt kännbara avbräck.
Portugal saknar som bekant Ronaldo som är skadad. Däremot lär både Alves och Deco kunna medverka.

Bosnien måste givetvis satsa offensivt för att nå VM och den matchbilden kan passa Portugal bra. Laget kan fokusera på försvarsspelet och en viss anfallare vid namn Dzeko samt försöka ställa om snabbt för att skapa farligheter genom kontringar.
Eftersom krysset räcker för Portugal känns den raka tvåan lite vansklig att testa. Däremot lär Portugal minst fixa ett kryss och tvåan, med insatsen tillbaka vid oavgjort till oddset 1,65 hos bwin.com, känns som ett sunt spel i kväll.

Publicerad 2009-11-18 kl 16:48
Annons
Annons
Annons