Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

21:00: Zlatan kan vinna sin tionde ligatitel: "En otrolig meritlista"

Frankrike

I kväll kan PSG vinna Ligue 1.
Då tar Zlatan Ibrahimovic sin tionde ligatitel i karriären.
– Det är fantastiskt, han har en otroligt meritlista, säger Carlo Ancelotti till Sportbladet.

Zlatan Ibrahimovic

För första gången sedan 1994 kan Paris SG vinna den franska ligan. Seger mot Lyon och saken är klar. Då kan man till stor del tacka lagets stora stjärna Zlatan Ibrahimovic som den här säsongen har gjort 27 ligamål, 21 fler än tvåan i den interna skytteligan som är Gameiro.

Om PSG vinner Ligue 1 blir det Zlatan Ibrahimovics tionde ligatitel i karriären (inklusive de två i Juventus 2004/05 och 2005/06 som klubben senare blev fråntagna på grund av calcio­poli-skandalen).

Med en tionde ligatitel blir Ibrahimovic ensam av nutida fotbollsspelare om att ha vunnit ligan i sex olika klubbar i Europa.

- Det är väldigt enkelt, Zlatan är en vinnare. Han är otroligt professionell och jobbar hårt. Hans målsättningar är väldigt tydliga, säger lagets tränare Carlo Ancelotti till Sportbladet.

Annons

- Han kom hit för att vinna något, för att vinna sin tionde ligatitel. Det är fantastiskt, han har en otroligt meritlista.

Se matchen HÄR
Publicerad 2013-05-12 kl 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto