Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Adrianos agent: ”Vi besöker Frankrike i veckan”

Adriano

Adriano kan göra comeback i Europa, och då i den franska andradivisionen. Den här veckan är han på plats för att känna efter om Le Havre, som har erbjudit honom ett kontrakt, är rätt klubb för honom.

Adriano, en av 2000-talets största fotbollstalanger, fick återigen sparken från en klubb det här året efter att ha misskött sig, då efter att ha missat flera träningar och setts på en nattklubb. Brassen med den stora kroppshyddan är därför just nu på turné för att hitta en ny klubb utomlands.

Enligt GloboEsporte säger agenten Luiz Claudio att han och Adriano ska besöka den franska Ligue 2-klubben Le Havre den här veckan, och efter det ta ett beslut om de ska acceptera halvårskontraktet som är erbjudet.

Även Al-Jazira och mexikanska Club América är aktuella. Det pratades även om brasilianska Linense, men det förnekades.

Le Havre, som har en av Frankrikes bästa ungdomsakademier och en nybyggd arena som tar 25 000 åskådare, är på väg att köpas av den forna rugbyspelaren Christophe Maillol. Maillol har höga ambitioner för klubben, men supportrarna är misstänksamma. Maillol har nämligen ”varit nära” att köpa tre andra fotbollsklubbar tidigare, men dragit sig ur i sista stund.

Publicerad 2014-10-27 kl 13:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons