Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ancelottis sågning: "Spelarna är inte seriösa"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Carlo Ancelotti, PSG.

Carlo Ancelotti är förbannad på sina spelare.

PSG:s senaste förlust får managern att koka.

- Vi är inte ett seriöst lag, säger han.

Det går tungt för Frankrikes miljardbygge nummer ett. 1-2-förlusten mot Nice var bara ett bakslag i raden. Utöver Zlatan Ibrahimovic dundrande frispark fanns få glädjeämnen och efteråt var Carlo Ancelotti besviken.

- Vi är inte ett lag, utan en formation bestående av individualister som spelar för sig själva. Jag måste hitta en lösning på det här. Det är inte enskilda personer jag vänder mig emot, utan hela gruppen, säger han enligt Onside.dk.

Nu handlar det om att få hela klubben att förstå allvaret. Serieledningen är tappad och Lyon tronar i tabelltoppen med fem poängs försprång. Skärper inte PSG till sig kan guldchansen försvinna snabbt. Faktum är att Ligue 1 är så jämn att sexan Bordeaux bara ligger en pinne bakom tvåan Saint-Etienne.

- PSG är ett seriöst projekt, men just nu är inte mina spelare seriösa. De tar inte ansvar. Jag vill se ett lag som visar solidaritet och ansvarskänsla gentemot varandra, säger Ancelotti.

Han tror inte att lösningen stavas vinterköp eller dyra transfers.

- Nej, det handlar om att hitta offervilliga spelare inom vår befintliga trupp. Det blir inte lätt att bygga laget så, men något radikalt måste göras, säger Ancelotti.

Publicerad 2012-12-02 kl 12:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons