Balotelli målskytt igen - sänkte förra klubben

Ligue 1

Mario Balotelli är just nu glödhet i Frankrike.
I kväll sänkte Marseille-anfallaren förra klubben Nice.

Mario Balotelli flyger åter efter en tuff första halva av säsongen. I januari lämnade han Nice för spel i konkurrenten Marseille och har sedan dess fått fart på målskyttet med fyra mål på sex matcher i den franska storklubben. I kväll blev det åter spel från start i ligan - och den här gången mot just Nice på Orange Velodrome.

Balotelli var förstås i fokus på förhand och såg även i andra halvlek till att få strålkastarljuset på sig efter matchen. Italienaren nickade i den 61:a minuten in ett inlägg i mål och gav därmed Marseille segern med 1-0. Den här gången blev det inte ett lika spektakulärt målfirande som mot Saint-Etienne, då han mitt under matchen lade ut ett inlägg på Instagram Story, och i stället firade han med sten-sax-påse med en lagkamrat.

Marseille är därmed kvar på fjärdeplats i ligatabellen i Frankrike. Balotellis avtal med klubben sträcker sig säsongen ut, men i går öppnade han för en fortsättning efter det.

– Jag har sagt till min agent att jag är glad här och vill stanna. Mina två första säsonger i Nice var bra, men Marseille är på en annan nivå. Det är en annan typ av fotboll och en annan atmosfär, sa han till La Provence då.

Publicerad 2019-03-10 kl 23:09