Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Belaïli anklagas för att ha saboterat sitt hyreshus - bryter kontraktet

Ligue 1

Youcef Belaïli, 30, sägs ha lämnat sitt hyreshus i ett "bedrövligt tillstånd".
Nu har yttern brutit kontraktet med Brest.
- Han har mått dåligt dagligen, säger sportchef Grégory Lorenzi till klubbens hemsida.

Foto: Skärmdump/Bildbyrån

Youcef Belaïli.

Tidigare i veckan rapporterade Le Télégramme att Youcef Belaïli, som då var på väg att lämna Brest, har lämnat huset han hyrt under tiden i klubben i ett "bedrövligt tillstånd". Enligt uppgifterna har huset skador som kommer kosta 50 000 euro (cirka 547 000 kronor) att renovera, då spelaren helt enkelt ska ha packat sina väskor och dragit.

En källa uppger följande för Le Télégramme:

"Alla madrasser behöver bytas, köket måste bytas ut. Eftersom värmen var satt på 28 grader hela tiden har golvet skrynklats på grund av fukt. För att inte tala om cigarettfimpar i badkaret, avslitna skåpsdörrar, brinnande kastruller ställda på köksbänken… Det är en riktig katastrof".

Annons

Youcef Belaili har dock slagit tillbaka mot uppgifterna: "Slut ljug om mig", skrev han på Instagram och publicerade bilder på sitt hus. Men någon fortsättning i klubben blir det inte.

På torsdagen meddelar nämligen Brest att Youcef Belaïli har brutit sitt kontrakt med klubben på egen begäran. Kontraktet sträckte sig till juni 2023.

- Youcef har mått dåligt dagligen, särskilt när han var borta från sin familj. Därför var det svårt för honom att fortsätta. För hans mentala balans och gruppens bästa har vi kommit överens om att avsluta samarbetet, säger sportchef Grégory Lorenzi till Ligue 1-klubbens hemsida:

- Allt det som har skrivits om spelaren de senaste dagarna förblir privata angelägenheter som inte berör oss eller som behöver undersökas.

Youcef Belaïli anslöt till Brest i januari 2022, kort efter att han lämnat Qatar SC.

Annons
Publicerad 2022-09-29 kl 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto