Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ben Arfa väntar med ny klubb – fördriver tiden med futsal

Foto: AP

Hatem Ben Arfa i Newcastle.

Vill man se Hatem Ben Arfa spela fotboll i vår riskerar man att tvingas åka till futsalplanerna i Paris. Huvudspåret just nu är att vänta till sommaren för att återigen skriva på för OGC Nice. 

En av vinterns mest bökiga transfers var Hatem Ben Arfa till OGC Nice. Lagom till att nyförvärvet från Newcastle skulle debutera upptäcktes det att han redan hade representerat två olika klubbar under säsongen, eftersom en U21-match med Newcastle klassades som en officiell fotbollsmatch.

Kontraktet bröts eftersom Ben Arfa var förbjuden att spela matcher med OGC Nice under våren. Ben Arfa hade dock möjligheten att spela i en liga som kör vår-höst, exempelvis ligor i Kina, USA, eller Qatar, men enligt Nice-Matin är han inte längre intresserad av en sådan lösning, trots att han i februari uttalade sig om att han var villig ”att spela på Nordpolen”.

27-åringen ska fortfarande ha OGC Nice som prioriterat val i sommar, och även klubben vill skriva ett nytt kontrakt då. Det som ska förhindra det är om Ben Arfa hittar ett mer intressant avtal.

Ben Arfa kan därför vara klubblös ända fram till sommaren. Hur han fördriver tiden? Genom att spela futsal med kompisar i Paris. 

Publicerad 2015-03-02 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons