Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Birmancevic toksågas: "En monumental flopp"

Ligue 1

Veljko Birmancevic, 24, har inte lyft i Toulouse.
Nu sågas förre MFF-stjärnan.
"Ett panikköp och en avkastning på nästan ingenting", skriver sajten Les Violets.

0:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Birmancevics mål i MFF-tröjan.

Veljko Birmancevic har bara spelat 166 minuter fördelat över åtta matcher i Ligue 1 sedan han i somras köptes loss av Toulouse från Malmö FF. Serben har därmed fått en tuff start på livet i Frankrike.

Och nu totalsågas han.

Franska Les Violets har satt halvtidsbetyg på Toulouse-spelarna - och då får Birmancevic en blygsam tvåa av tio.

"Fyra miljoner euro i ett panikköp på transferfönstrets sista dag, och en avkastning på nästan ingenting. Serben är en monumental flopp under första delen av säsongen för Toulouse", skriver sajten

"Attityden är inte bra, inte heller hans bidrag på planen och vad sägs om att hans enda match som startspelare var mot Monaco (2-0-förlust)… Intrycket är att Ngoumous (Nathan, tidigare Toulouse-spelare som såldes i somras) måste ersättas omgående, och att nedgraderingen är väldigt straffande. Fyra miljoner, vi minns".

ANNONS

Även Oliver Zandén har en tuff höst bakom sig i Toulouse med endast fem framträdanden så här långt. Förre Elfsborg-backen får också en tvåa i betyg.

"Vi vill inte sätta press på en ung spelare som bara har 20 proffsmatcher i benen och en övergång från Sverige att smälta. Vi kan absolut hylla hans match mot PSG. Men vi minns speciellt de ytor han lämnar bakom sig och inläggen som nästan får dig att skratta", skriver Les Violets.

"För den som kom med status och stort hopp från sitt land är den första bedömningen mycket nedslående, men låt oss vänta innan vi begraver det.

Toulouse ligger på tolfte plats i Ligue 1.

Publicerad 2022-12-06 kl 14:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto