Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Brandão siktar på comeback efter PSG-skallningen: “Thiago Motta förolämpade mig”

Brandão talade igår ut efter skallningen av Thiago Motta som håller Bastiaanfallaren borta från fotbollsplanen i ett halvårs tid. Även om han anser att Motta provocerade fram situationen så ber han om ursäkt för sitt agerande. 

I början på säsongen skapade SC Bastias nyförvärv Brandão tumult när han skallade Thiago Motta efter matchen mot PSG.

Efterdyningarna har handlat om att SC Bastia kan bryta kontraktet, en undersökning av polisen, och en lång avstängning. Igår gästade Brandão Canal+ för att diskutera händelsen.

- Jag planerade inte min handling, jag ville bara prata med honom för att lugna ned allt. Jag blev överväldigad av min gest och lämnade. Jag ångrade det genast, och jag ber om ursäkt. Jag är en professionell spelare som måste föregå med gott exempel för barn, åskådare, och alla som älskar sporten. Jag är medveten om mina handlingar.

- Motta förolämpade mig under hela matchen.Jag vill inte upprepa det som jag har sagt till förbundet och polisen. Det var hårda ord, väldigt sårande för mig och min familj.

Brandão fick dock aldrig sparken från SC Bastia, och när hans avstängning tar slut i februari siktar han på att göra comeback.

- Nu är jag i Bastia. Min framtid är att se efter mig, förbereda mig, för att snabbt börja göra mål. Jag vill inte lämna Frankrike. Det är ett land som har välkomnat mig väldigt bra, jag har ett franskt pass, och jag är lycklig här.

Brandão, som fyllde 34 år i somras, flyttade till Frankrike 2009 och har representerat Olympique de Marseille, Saint-Étienne, och SC Bastia.

Han hann dock endast med två matcher i SC Bastia innan han fick den sex månader långa avstängningen. Kontraktet är på ett plus ett år. 

Publicerad 2014-11-24 kl 23:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons