POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Cavani: ”Svåraste tiden i min karriär”

Alla njuter inte under Paris SG:s segerfärd. Serge Aurier väntar fortfarande på att få vara med och Edinson Cavani är tungsint.
– Det är den svåraste perioden i min karriär, säger den uruguayanske anfallaren i en intervju med Téléfoot som visas på söndag, skriver Le Parisien.

Fler citat finns ännu inte tillgängliga, men Cavanis ord ligger i linje med de signaler som hans entourage sänt ut till franska tidningar en längre tid. På planen står han i Zlatans skugga, om han ens får spela. Vid sidan av planen har vad som setts som disciplinbrott av klubbledning och medspelare, fjärmat honom ytterligare.

Just disciplinbrott har lett till att Serge Aurier hamnat på tränare Laurent Blancs svarta lista. Jo, han är tillbaka från sin exil efter Periscope-gate och i träning med a-laget igen. Men han finns inte med i truppen till Nice som PSG presenterade på fredag kväll. Det kan tolkas som att Blanc gjorde ytterligare en markering om vem det är som bestämmer. Det kom en redan under presskonferensen tidigare i dag.

- Om jag tycker att han (Aurier) förtjänar att spela så spelar han, om inte så gör han det inte. Punkt, sa Blanc, och kom med en uppmaning till pressen.

– Vi tog oss vidare (i Champions League) utan honom. I stället för att lägga sådan vikt vid en spelare som förolämpat sin tränare, så lägg kanske vikt vid en spelare som tagit sitt lag vidare i stället.  

Publicerad 2016-04-01 kl 21:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå