Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Cissé hoppas på comeback: "Vill gärna spela igen"

Foto: AP

Djibril Cisse

Djibril Cissé var svårt skadedrabbad under karriären och lade till sist skorna på hyllan i höstas. Nu hoppas han på comeback.
- Den senaste operationen gick så pass bra, säger forwarden.

Det var i oktober som den franske 34-åringen, med ett förflutet i bland annat Liverpool, Panathinaikos, Marseille, Lazio och Sunderland, beslutade sig för att sluta med fotbollen. Han förklarade att kroppen tagit stryk genom årens lopp, att han drogs med konstant smärta och att det fanns risk för att han skulle tvingas steloperera vissa leder för att någorlunda få bukt med situationen. Något som dock skulle innebära att han mer eller mindre invalidiserades.

Men nu har Djibril Cissé fått ett ordentligt uppsving. Efter ett ingrepp i höften behöver han inte längre medicineras med smärtstillande, vilket gett honom förnyat hopp om att återuppta karriären.

- Om det går vill jag gärna spela igen. Jag ska i varje fall försöka. Jag slutade eftersom jag inte ens kunde stå upp normalt längre, men den senaste operationen har gjort en enorm skillnad, säger Cissé till L'Yonne Republicaine.

Publicerad 2016-02-09 kl 13:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons