POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
2v

Di Maria hyllar Zlatan: ”Han är nummer 1 i allt”

Foto: Bildbyrån

Angel Di Maria har spelat med några av världens bästa spelare under sin karriär.
När han tvingas ranka de bästa hamnar en viss Zlatan Ibrahimovic trea.
- Han är den som vinner allt, han gör allt, men han är en fantastisk kille, säger argentinaren till Bleacher Report.

Angel Di Maria har spelat i ett helt gäng storklubbar såsom Real Madrid, Manchester United, Paris Saint-Germain och Benfica under sin karriär. Han har utan tvekan korsat väg med ett par av världens bästa spelare och när Bleacher Report frågar honom vilka spelare som är de bästa han har spelat med hamnar inte överraskande Lionel Messi och Cristiano Ronaldo etta respektive tvåa på listan.

Trea? En viss Zlatan Ibrahimovic.

- Hans arrogans, han är nummer 1 i allt. Han är den som vinner allt, han gör allt, men han är en fantastisk kille. Om man tar bort allt han har gjort på planen, när det är han och bara han, och han har vunnit allt, han har vunnit på det sättet på planen och han är en bra person. Jag hade möjligheten att dela många ögonblick med honom och sanningen är att jag är väldigt glad att jag fick träffa honom, säger mittfältaren.

- Men han har det här… på planen handlar allt om honom och ingen annan. Men alla som känner honom vet att han är på det sättet och vi tar det på ett bra sätt.

Di Maria och Zlatan spelade mellan 2015 och 2016 tillsammans i Paris Saint-Germain. Argentinaren hade förutom Zlatan, Messi och Ronaldo även de nuvarande lagkamraterna Neymar och Kylian Mbappe på sin topp fem.

Publicerad 2020-02-12 kl 17:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå