POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Djibril Cissés kaosstart i Frankrike – missade ligamatch på grund av polisen

Foto: AP

Det har varit en svår återkomst till Frankrike för 32-åringen Djibril Cissé. Enligt L'Équipe missade Cissé helgens ligamatch på grund av att han hade glömt körkortet hemma.

När Djibril Cissé, med 41 landskamper för Frankrike och ännu fler frisyrer, skulle åka till träningen i lördags blev han stoppad av polisen. Eftersom han hade glömt körkortet ringde han till sin flickvän för att hon skulle köra dit det till honom. SC Bastia-tränaren Hantz stannade vid platsen och pratade med polisen, men de vägrade att släppa Cissé innan de hade fått se legitimation.

Därför blev Cissé 40 minuter sen till träningen, och reglerna i SC Bastia säger att om du är mer än 30 minuter sen till träningen innan match, så missar du också matchen. Därför fick Cissé sitta på läktaren när SC Bastia förlorade med Lyon med 4-1.

Cissé har haft en svår start i sin återkomst till Frankrike. Han återvände för att nå upp i 100 Ligue 1-mål och utmana om en plats i den franska VM-truppen. Efter sina två mål, bland annat ett Marco van Basten-liknande mål, under våren är han nu uppe i 96 Ligue 1-mål, men i tre av de fyra senaste matcherna har han börjat på bänken. Dessutom bekräftades i februari ryktet om att Cissé ska ha spelat in en sexvideo, och att några tjuvar sedan ska ha stulit videon.

Peta-spring-mästaren Miloš Krasić, som under en period var en nyckelspelare för Juventus, har haft en ännu mer problematisk vår. Han har inte fått spela en enda minut för SC Bastia under de två senaste månaderna, och ibland får han inte ens sitta på bänken.  Krasić fick en genuin chans under hösten, men tog den inte. Låneavtalet med Fenerbahçe och Krasić  går ut efter säsongen och kommer inte att förlängas, medan Djibril Cissé, som har fått beröm för sin attityd, har ett år kvar på kontraktet. 

Publicerad 2014-04-29 kl 06:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå