Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Efter usel insats i helgen – Cabaye kan återvända till Premier League

Foto: Scanpix

Yohan Cabaye - PSG

Cabayes sejour i PSG kan bara bli på ett år. Det troliga är att han vill säljas tillbaka till Premier League i vinter, där han fortfarande har ett starkt rykte. Anledningen är svag form och brist på speltid.

Yohan Cabaye stod för en av sin karriärs sämsta insatser i helgens ligamatch mot Lorient. Till och med huvudtränaren Laurent Blanc, som var den drivande kraften bakom att Cabaye köptes från Newcastle i januari i år, visade enligt Maxifoot missnöje över insatsen och menade att Verrattis inhopp räddade matchen.

- Det finns saker du försöker förklara, men som du inte kan förklara. När jag ser den tekniska svagheten i laget och när jag ser noggrannheten i andra halvlek, tror jag inte att det är samma spelare ute på plan.

I helgen förlängde dessutom mittfältaren Adrien Rabiot sitt kontrakt till 2019, vilket betyder att han kommer att börja användas i A-laget igen. Det skulle betyda att PSG:s behov av Cabaye minskar, samtidigt som Cabaye öppet har visat missnöje över brist på speltid.

Redan för ett par veckor sedan skrev bland annat Metro om att Cabaye vill tillbaka till England. Flera journalister, bland annat Pierre Menès och Matt Spiro, tar upp det spåret och skriver att det är högst troligt att Cabaye försöker hitta en väg tillbaka till England i vinter.


Publicerad 2014-11-03 kl 13:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons