Eliasson med assist när Nimes besegrade serieledaren

Ligue 1

Bortamatch mot serieledaren Lille.
Då stod svenske Niclas Eliasson för en assist i 2-1-segern.

Nimes kämpar i botten av den franska liga. Lagets svensk, Niclas Eliasson, gör vad han kan för att ordna nytt kontrakt till säsongen 2021/22. I matchen mot serieledaren Lille tog Nimes ledningen, och det var Eliasson som stod för förarbetet.

Svensken fick en boll i djupled, och i en duell med en försvarare lyckades han nästan glidtackla fram bollen till Moussa Kone som satt dit 1-0 efter 12 minuter.

Lille kvitterade efter bara tjugo minuter genom Xeka, men Nimes skulle ta tillbaka ledningen. Den här gången var Eliasson inte inblandad, utan det var Zinedine Ferhat som assisterade Renaud Ripart.

2-1 Nimes stod sig till paus, och även hela den andra halvleken. Segern betyder att Nimes tog oerhört viktiga poäng i botten av Ligue 1. Nimes ligger nu på kvalplats, en poäng före nästjumbon Nantes.