Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Evra i blåsväder igen - homofobisk attack mot PSG

Ligue 1

Tidigare franska fotbollsstjärnan Patrice Evra trappar upp sin vendetta med Paris SG.
I sitt senaste utspel använder han även homofobiska uttryck.

Foto: Bildbyrån.

Det är på Snapchat som Evra går loss, rapporterar franska medier. Den tidigare Manchester United- och Marseillespelaren hånar på nytt PSG för förlusten mot United i Champions Legaue. Enligt Le Parisien är det uttrycket "PD" (som är ett homofobiskt uttryck) han använder, och fortsätter: "Här (i Manchester) är vi män. Vi hade ett D-lag".

L’Equipe bekräftar också homofobiskt språkbruk från Evra, och lägger även till fortsättningen om Uniteds lag: "Det var ungdomarna som spelade, de som tvättade mina skor. Och ni, PSG, var där och rullade ut röda mattan, era fegisar". Dessutom hotar han i klippet med  med att ge Jérôme Rothens mamma en smäll.

ANNONS

Redan för en vecka sedan på Instagram hotade han sin forna landslagskamrat med en smäll. Anledningen var att Rothen, numera fotbollsexpert, kritiserat Evras uppträdande på Parc de Princes. Evra firade vilt på läktaren när PSG förlorade mot United och la ut ett klipp på det. Evra påstod senare att PSG skickat ett klagomål till Uefa. Le Parisien menar att Evra nu riskerar efterräkningar för sitt homofobiska utspel. Enligt ESPN kan det röra sig om rättsliga åtgärder. 

Publicerad 2019-03-19 kl 15:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto