POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
48v

Evra i blåsväder igen - homofobisk attack mot PSG

Foto: Bildbyrån.

Tidigare franska fotbollsstjärnan Patrice Evra trappar upp sin vendetta med Paris SG.
I sitt senaste utspel använder han även homofobiska uttryck.

Det är på Snapchat som Evra går loss, rapporterar franska medier. Den tidigare Manchester United- och Marseillespelaren hånar på nytt PSG för förlusten mot United i Champions Legaue. Enligt Le Parisien är det uttrycket "PD" (som är ett homofobiskt uttryck) han använder, och fortsätter: "Här (i Manchester) är vi män. Vi hade ett D-lag".

L’Equipe bekräftar också homofobiskt språkbruk från Evra, och lägger även till fortsättningen om Uniteds lag: "Det var ungdomarna som spelade, de som tvättade mina skor. Och ni, PSG, var där och rullade ut röda mattan, era fegisar". Dessutom hotar han i klippet med  med att ge Jérôme Rothens mamma en smäll.

Redan för en vecka sedan på Instagram hotade han sin forna landslagskamrat med en smäll. Anledningen var att Rothen, numera fotbollsexpert, kritiserat Evras uppträdande på Parc de Princes. Evra firade vilt på läktaren när PSG förlorade mot United och la ut ett klipp på det. Evra påstod senare att PSG skickat ett klagomål till Uefa. Le Parisien menar att Evra nu riskerar efterräkningar för sitt homofobiska utspel. Enligt ESPN kan det röra sig om rättsliga åtgärder. 

Publicerad 2019-03-19 kl 15:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå