Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Forna stjärnanfallaren Adriano mot ny comeback – i franska andradivisionen

En gång i tiden allas favoritspelare, men sedan blev festerna viktigare än målen. Adriano är en av 2000-talets mest sorgliga kapitel, men han siktar nu på att göra ett sista försök i Europa.

Kommer ni ihåg Adriano, en av de mest kompletta anfallarna under 2000-talet, men med en attityd som förstörde karriären? Han är idag 32 år, och försöker fortfarande få igång sin karriär igen. Den här gången vill han tillbaka till Europa.

Med dominanta perioder i bland annat Inter, Parma, Flamengo, och São Paulo, och 27 mål på 48 landskamper för Brasilien, så finns kapaciteten där, men det är magen och egot snarare än målskörden som har växt under de senaste åren.

Nu kan han dock få en ny chans i Le Havre, i franska Ligue 2. Det är i Sambafoot som en representant från Le Havre avslöjar att Adriano kan skriva på ett halvårskontrakt med klubben.

- Adriano kommer att komma hit inom 15 dagar för att diskutera med oss och besöka klubben. Vi har skickat flygbiljetterna och intresset är verkligt, jag har pratat med hans agent flera gånger.

- Adriano vill ha en nystart, han är gratis, och Le Havre kan ge honom synlighet i Europa. Det här är ett projekt som ska pågå i sex månader, med start i januari.

Än så länge är det endast Sambafoot som har kommit ut som källa, så det återstår att se hur mycket som ligger i storyn.

Le Havre spelar på nybyggda Stade Océane, som tar 25 000, och efter några svåra ekonomiska år siktar de på att ta sig tillbaka till Ligue 1. De sitter på en an Frankrikes bästa akademier som har fått fram spelare som Paul Pogba, Lassana Diarra, och Vikash Dhorasoo. De mest kända spelarna i den nuvarande truppen är ex-PSG-spelarna Modeste Mbami och Jérôme Leroy.  

Publicerad 2014-10-15 kl 22:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons