Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Försvarar Brandão: "Är det för att det är PSG?"

Brandão fick fängelse för sin skallning.

Saint-Étienne förstår ingenting.

– Det är inte normalt. Är det för att det är Paris som de reagerade så mycket? undrar mittbacken Moustapha Bayal Sall i l'Équipe.

Det fanns inga tvivel om att Bastias brasilianske anfallare Brandão skulle straffas efter sin skallning av Paris Saint-Germains Thiago Motta. Den franska ligan stängde av 34-åringen i sex månader, men ärendet gick vidare till polisen.

I går kom domen: en månad i fängelse. Hans gamla lagkamrater i Saint-Étienne är oförstående till domen.

– Jag tycker att det är otroligt! Jag vill inte försvara honom, men nu pratar vi fängelse... det är enormt! Okej, han fick ett infall. I det sportsliga kan vi diskutera ett hårt straff. Men det är inte som att han allvarligt skadade någon eller attackerade någon med kvin. Jag är inte ens säker på att de är så hårda om man skallar någon på en nattklubb, säger mittfältaren Fabien Lemoine till l'Équipe.

Han får medhåll från mittbacken Moustapha Bayal Sall.

Det har gått för långt. Jag var överraskad att han blev avstängd i sex månader. Det är inte normalt. Är det för att det är Paris som de reagerade så mycket?

Yttern Max-Alain Gradel:

– Jag kan inte tro det. Vi är idrottsmän. Han gjorde något han inte borde ha gjort men han mördade ingen. Det händer alla, att man tappar kontrollen. Brandão är ingen buse eller rånare, säger han till l'Équipe.

Brandão spelade i Saint-Étienne mellan 2012-2014, och innan dess i bland annat Marseille och Sjachtar Donetsk.

Publicerad 2014-11-28 kl 18:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons