POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Franska idrottsministern krävde ursäkt av Zlatan

Foto: Scanpix

Zlatan skrek i eftermiddag att Frankrike inte förtjänade att ha ett lag som PSG. Något som fick den franska idrottsministern att rasa.
– Zlatan måste be om ursäkt, twittrade Patrick Kanner ut.

Det var en ilsken Zlatan Ibrahimovic efter dagens förlust borta mot Bordeaux. Svensken var irriterad på domaren och gick och argumenterade starkt med denna på väg till omklädningsrummet. Innan Zlatan gick in i omklädningsrummet skrek svensken:

– Under mina fjorton år så har jag aldrig någonsin haft sämre domare. Frankrike förtjänar inte PSG. PSG ska inte ens vara i det här landet, vi är för bra för det här landet!

Detta var ett uttalande som fick många på sociala medier att reagera. Bland annat så blev den franska idrottsministern Patrick Kanner rasande på Zlatan och krävde dennes ursäkt.

– Besvikelsen över Ibrahimovic. Inget motiverar hans påhopp mot domaren och värdlandet, skrev ministern i en tweet. 

Efteråt bad Zlatan om ursäkt för sitt utbrott och menade att det inte var riktat mot Frankrike eller det franska folket.

– Jag pratade bara i termer av fotboll. Jag förlorade matchen, det accepterar jag, men jag kan inte acceptera att domaren inte följer reglerna. Det är inte första gången och jag är trött på det. Jag skulle vilja be om ursäkt om någon kände sig kränkt eller tolkade mina ord på fel sätt, skrev Zlatan i en offentlig ursäkt tillsammans med PSG.

Efter Zlatans ursäkt twittrade idrottsministern igen och accepterade Zlatans ursäkt. Han kallade det för en ursäkt av en riktigt mästare.

Publicerad 2015-03-15 kl 22:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå