Galna minuter bakom PSG:s kross - Mbappé tvåmålsskytt

Ligue 1

Paris Saint-Germain hade det tufft i första halvlek mot Montpellier.
Men i den andra lossnade allt och PSG vann klart efter tre magiska minuter.

Paris Saint-Germain ställdes under fredagen mot Montpellier på hemmaplan i Ligue 1. I första halvlek hade laget problem att hitta nätet, men efter att bortalaget ådragit sig ett rött kort kunde PSG ösa på framåt, vilket resulterade i att Kylian Mbappé iskallt kunde chippa in 1-0 efter dryga halvtimmen.

I andra halvlek skulle PSG fortsätta att ösa på framåt, medan Montpellier fullständigt rasade samman.

Inom loppet av tre minuter, från 60:e minuter till den 63:e, gjorde nämligen PSG tre mål. Först satte Neymar dit 2-0 på pass från Mbappé,  Mauro Icardi utökade till 3-0 och bara en minut efter argentinarens mål satte Mbappé dit sitt andra för kvällen fram till 4-0.

Mbappés andra mål blev också matchens sista och PSG vann således matchen med 4-0.

Publicerad 2021-01-22 kl 22:55