Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

"Guidetti erbjuden drömlön i Olympique de Marseille"

Foto: SCANPIX

Det blir allt fler frekventa rapporteringar kring att Olympique de Marseille och Feyenoord går efter John Guidetti. Den franska klubben har ett stort försprång: de kan erbjuda en drömlön.

John Guidettis framtid har varit svår. Utlånad till Celtic där han inte tagit en startplats, och ett utgående kontrakt med Manchester City, men det fanns ändå friare till hans kommande år. Feyenoord vill ge honom ett kontrakt, men det verkar som att en annan klubb går före.

Daily Star skriver att Olympique de Marseille har erbjudit Guidetti ett kontrakt värt 770 000 kronor i veckan, vilket är fyra gånger så mycket som de bäst betalda i Feyenoord tjänar. Guidetti har ryktats till OM i flera månaders tid, och fick i november en fråga om klubben.

- Marseille är en vacker stad med en fantastisk arena.

- Jag vet inte om deras intresse, men det är alltid trevligt att höra att en sådan här stor klubb kollar på dig, för det betyder att du gör ett bra jobb.

Anfallssituationen i OM är att André-Pierre Gignac inte kommer att förlänga sitt utgående avtal. Däremot har fjolårets värvning Batshuayi blivit lovad en startplats till nästa säsong, men OM behöver ändå en reservanfallare. Att Guidetti både ska vara ung och med utgående kontrakt ska vara det som lockar OM.

Publicerad 2015-04-21 kl 06:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons