Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Ibra efter poängtappet: "Maximalt oflyt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Paris SG tappade poäng i slutskedet av matchen hemma mot Caen då flera spelare tvingats gå av på grund av skador.
– Vi får spela med en man mindre utan något rött kort. Maximalt oflyt, säger Zlatan efter matchen till Cmore.

Det var en besviken Zlatan Ibrahimovic efter matchen mot Caen. Trots att svensken gjorde 1-0 redan efter en minut och Lavezzi gjort 2-0 så räckte inte det. När man redan gjort alla sina byten så drabbades PSG av skador vilket tvingade laget att spela med två man mindre den sista kvarten. En period där Caen lyckades göra två mål och plocka hem en poäng från Paris

– Idag har vi otur. Vi leder och har kontroll på matchen, men sista trettio minutrarna så får vi spela med en man mindre utan något rött kort. Maximalt oflyt som aldrig hänt innan, säger Zlatan Ibrahimovic efteråt till Cmore.

– Sedan gör de 2-2 då det är svårt att spela med två man mindre i trettio minuter vilket var ett bevis idag. Vi tappade på slutat på grund av det. Det gäller bara att vara positiv och kolla hur det ligger till med de spelarna som blev skadade och sen är det en viktig match på tisdag.

Berätta om ditt mål?

–  Jag fick ett inlägg och jag försökte bara komma på första stolpen. Sen måste jag se reprisen för att se exakt hur det gick till, men jag nådde fram till bollen och det blev mål.

– För mig var det ett normalt mål, men jag måste se reprisen så ska jag förklara bättre, säger han till Cmore.

Publicerad 2015-02-14 kl 21:17

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER