POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
1v

Icardis fru: ”PSG sämsta alternativet för mig”

Foto: Bildbyrån

Mauro Icardi flyttade på sommarfönstrets sista dag till PSG.
Något som inte är en helt optimal lösning för hans familj.
- Av de tre alternativen vi hade var PSG det sämsta för mig, eftersom jag måste åka fram och tillbaka med barnen till Milano, säger hans fru och agent Wanda Nara.

Mauro Icardi fick, efter mycket om och men, till sist igenom sin flytt från Inter på den sista dagen av sommarens transferfönster. Något oväntat blev det en flytt till PSG, som till syntes kom från ingenstans.

Nu menar hans agent, tillika fru, Wanda Nara att hon hade en plan med sommaren.

- Om jag väntade tills sista dagen var det för att jag hade ett ess i rockärmen, säger hon i argentinska TV-showen Morfi Telefe, enligt Football Italia.

- Maruo packade en liten resväska och lämnade resten till mig. Barnen går i skolan i Italien så vi kommer att leva i både Milano och Paris. Av de tre alternativen vi hade var PSG det sämsta för mig, eftersom jag måste åka fram och tillbaka för att bo med barnen i Milano. Men jag trodde att det skulle vara det bästa för honom. Det var många bra italienska klubbar som ville ha honom och det hade varit enklare.

Under sommaren har Icardi varit väldigt omskriven och även Nara har varit ute i media och pratat om flyttryktena som omgärdat spelaren

- Jag har blivit given möjligheten att representera andra spelare, mina vänners män, men jag kan inte göra det eftersom jag redan ser efter Mauros intresse och det är intensivt nog. Jag gör det för att jag älskar Mauro, säger hon.

Publicerad 2019-09-06 kl 09:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå