POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ingen Zlatan-flytt i sommar: "Fortfarande viktigaste spelaren"

Foto: SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic kommer inte lämna PSG i sommar. Det säger hans agent Mino Raiola som menar att en flytt inte är möjlig.
- I praktiken, nej, säger Raiola till L'Équipe.

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Paris Saint-Germain är ständigt en het potatis, trots ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2016. Efter svenskens domarattack i söndags och hans kommentarer om att Frankrike är "ett skitland" har spekulationerna intensifierats de senaste dagarna.

Nu har Zlatans agent Mino Raiola uttalat sig om anfallaren kan komma att lämna PSG i sommarens transferfönster.

- I teorin skulle han kunna lämna. Men det innebär att PSG måste arbeta för en övergång så då blir mitt svar: i praktiken, nej, säger han till franska L'Équipe.

Mino Raiola menar att det inte finns någon som kan ersätta Zlatan i dagens Paris Saint-Germain.

- Han är fortfarande den viktigaste spelaren för PSG:s projekt. Var finns den nye Zlatan? Det finns ingen i dag och det vet PSG. Det finns bara en spelare i världen som är 196 centimeter, har Messis teknik, Muhammad Alis personlighet och Mike Tysons kraft.

I augusti förra året sa Zlatan Ibrahimovic att han troligtvis avslutar sin karriär när kontraktet med PSG går ut 2016. Men att döma av Mino Railos senaste kommentar om en eventuell förlängning kanske svensken fortsätter ytterligare något år efter 2016.

- Zlatan kommer förlänga kontraktet om han känner att han kan ge sitt allt. Zlatan är ingen bänkspelare som hjälper laget i omklädningsrummet. Antingen är han lagets stjärna eller så är han ingenting, säger Raiola till L'Équipe.

Publicerad 2015-03-19 kl 09:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå