Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Krychowiak: ”Det är inte så det ska fungera”

Champions League

Grzegorz Krychowiak gjorde bara 11 matcher i PSG. Nu är polacken väldigt kritisk mot Parisklubbens behandling.
- Du skriver inte ett fem-års kontrakt med någon och säger till honom att lämna efter tre månader, säger Krychowiak till polska Sport.

Foto: Bildbyrån

Grzegorz Krychowiak

Grzegorz Krychowiak gick till PSG 2016 efter två år i Sevilla, där han vunnit Europa League bägge åren och blivit uttagen i turneringens lag bägge gångerna. Men Krychowiak fick bara göra 11 ligamatcher för klubben och har nu blivit utlånad två år i rad och blev i somars utlånad till ryska Lokomotiv Moskva.

Nu menar polacken i en intervju med polska Sport att han aldrig fick chansen i PSG och att de ville bli av med mittfältaren efter tre månader.

- Det var konstigt, för jag litade på PSG. Det var ett nytt steg i min karriär och ett bättre lag än Sevilla. Men du kan inte skriva ett 5-årskontrakt med någon och säga till honom att lämna efter tre månader. Det är inte så det ska fungera och jag förtjänade inte den behandlingen, säger Krychowiak.

ANNONS

Han menar att PSG sportchef Antero Henrique inte behandlade honom väl och att PSG gjorde det svårt för honom även när han skulle lämna klubben.

Krychowiak menar också att PSG hade sagt att han skulle bli utlånad till Serie A och därför hade polacken lärt sig italienska i ett år. Men när sommarfönstret öppnade ville istället PSG sälja honom, något som gjorde det svårare att hitta en intresserad klubb.

- Det tog lång tid och vi fick vänta till slutet av transferfönstret. Det var ett tag som jag sa till mig själv att jag skulle gå i krig mot PSG på grund av deras respektlöshet. Till slut hade jag inget val än att gå till West Bromwich, säger Krychowiak.

Krychowiak har nu lämnat PSG på lån för en andra gång, den här gången till Lokomotiv Moskva. Men han kommer med största säkerhet inte återvända till den franska huvudstaden, då den ryska klubben har också en obligatorisk utköpsklausul på 10 miljoner euro.

ANNONS
Publicerad 2018-09-11 kl 11:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto