Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kurzawa på väg till Guidettis klubb?

Frankrike

Layvin Kurzawas fina höst i Ligue 1 har gjort honom aktuell för de största klubbarna.
Det skrivs i franska medier att Manchester City är så pass intresserade att de bjöd in honom att kolla gårdagens Champions League-match på plats i Manchester.

Foto: Scanpix

Layvin Kurzawa och John Guidetti.

Layvin Kurzawa har varit en av Ligue 1:s bästa den här hösten, vilket premierades med fransk A-landslagsdebut mot Albanien tidigare i månaden. AS Monaco-vänsterbacken kan tack vare sina insatser nu få byta upp sig – till John Guidettis Manchester City.

L'Équipe skriver att Kurzawa blev inbjuden av Manchester City att se gårdagens Champions League-match mot Bayern München. Han nekade till detta på Twitter, men det har kommit fram att han istället tvingades se matchen på en TV i Manchester. AS Monaco ville nämligen inte att han skulle dyka på arenan efter att ryktet hade spridits.

Det ska dock ha skett ett möte mellan Kurzawa och representanter från Manchester City.

ANNONS

Eventuell prislapp är ännu okänd, och det är också oklart om en potentiell flytt skulle ske i januari eller framåt sommaren. Kurzawa förlängde för ett år sedan sitt kontrakt så att det sträcker sig till 2018. 

Publicerad 2014-11-26 kl 11:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto