Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lagkamraten: "Zlatan skrek på alla"

Frankrike

Det finns en person som är självklar etta i Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimovic visar ingen pardon när passningarna inte kommer.

– Han skriker på alla och ger arga blickar när han inte får bollen. Men efter ett tag, i omklädningsrummet, ber han om ursäkt, säger förre lagkamraten Sylvain Armand till RMC.

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic.

I dag ställs Zlatan Ibrahimovic och hans PSG mot Ola Toivonens Rennes. Det franska mötet har en svensk smak och en som har spelat med båda två är Sylvain Armand.

Den 34-årige försvararen lämnade huvudstaden för just Rennes inför förra säsongen och i en intervju med RMC berättar han om Zlatans humör.

– Han kan skrämma lagkamrater eftersom han vill ha bollen hela tiden. Han är en tävlingsmänniska som vill göra mål. När det bästa alternativet är att passa honom, och man inte gör det, så ryter han till berättar Armand.

RMC: Hur var han när han var missnöjd?

– Han skriker på alla och ger arga blickar när han inte får bollen. Men efter ett tag, i omklädningsrummet, ber han om ursäkt.

Annons

Armand slår fast att det bästa är helt enkelt att ge Zlatan bollen. Försvararen menar också att det finns likheter mellan landslagskaptenen och Ola Toivonen, som gjorde succé i Rennes förra säsongen.

– Det har liknande mentalitet. De är vinnarskallar både på och utanför planen. De blir båda irriterade när de inte får bollen eller misslyckas med att göra mål, oavsett om det är match eller träning.

Stade Rennais - Paris Saint-Germain spelas 17.00, men redan 16.45 kan du se exklusivt försnack i Studio PSG på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-09-13 kl 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto