Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ligaförbundets ordförande ber om ursäkt för PSG-domaren: ”Ledsen för de usla domsluten”

Foto: TV12

Nästa

Avbryt
Försök igen

Domaren Rainville var i fokus efter matchen mellan RC Lens och PSG (1-3) i helgen. Även ligaförbundets ordförande Thiriez valde att ursäkta för insatsen.

Det franska ligaförbundets ordförande Frédéric Thiriez bad om ursäkt både till PSG:s och RC Lens' presidenter efter matchen. Bland annat Le Figaro fångade upp dialogen när Thiriez hade en diskussion med PSG:s Nasser Al-Khelaïfi.
- Jag är verkligen ledsen över de usla domsluten.

Thiriez har i Frankrike skaffat sig ett allt sämre rykte, och i en undersökning som nyligen gjordes av France Football röstade 95 procent att de ville att han skulle avgå. Hanteringen av ärendet AP Luzenac, som inte fick komma upp till Ligue 2 på grund av brister i finanser och läktarsäkerhet, ska ha varit den slutgiltiga droppen.

Det rasistiska partiet Front National vill också se att Frédéric Thiriez avgår, men av en helt annan anledning – nämligen för att han öppet kritiserade sina domare. Front National har alltid eftersträvat att försvara de franska domarna, och en ledamot i partiet kallar Thiriez ursäkt till Al-Khelaïfi för ”chockerande” och att det ”stinker” att gå i ”maskopi med en utländsk aktieägare”.

Publicerad 2014-10-22 kl 12:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons