Lyon vände och vann mot PSG - säsongens första förlust för serieledaren

Ligue 1

Lyon vände underläge till seger med 2-1 mot PSG.
Nabil Fekir blev stor hjälte för hemmalaget och gav serieledaren säsongens första förlust - inför ögonen på Ole Gunnar Solskjær.

PSG kom till bortamötet med Lyon med noll förluster och blott två poängtapp på hela säsongen. Men under söndagen skulle serieledaren åka på ett tungt nederlag. Hemmalaget vann, trots ett tidigt underläge, med 2-1.

PSG tog ledningen i den sjunde minuten när Angel Di Maria fick bollen till vänster i straffområdet och skickade in ett kyligt avslut i det bortre hörnet.

Lyon kom tillbaka när Moussa Dembele nådde högre än målvakten Alphonse Areola på Leo Dubois inlägg och nickade in 1-1.

I slutet av halvleken var PSG nära att ledningen på nytt, när Edinson Cavani sköt ett skott förbi målvakten. Men Jason Denayer dök då upp och med ett nickdyk fick han undan bollen.

I början på andra halvlek fick Lyon straff tidigt. Nabil Fekir klev fram och tryckte in 2-1 för hemmalaget. Det fanns sedan lägen för båda lagen, men målet skulle bli det sista i matchen.

PSG åkte därmed på sin första förlust för säsongen, och det tredje poängtappet. Serieledningen är dock fortfarande stor för Paris-laget.

På läktaren satt Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær och hans assisterande Mike Phelan, som flög in direkt efter lagets seger mot Leicester. Om en och en halv vecka ställs United mot PSG i åttondelsfinalen i Champions League.