Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Mardrömmen: Falcao missar VM

Mardrömmen är ett faktum. Falcao kommer missa VM efter tacklingen i cupmatchen mot Monts. Enligt uppgift är främre korsbandet av.

Efter 29 minuter borta mot Monts rakade Radamel Falcao in 1-0 för Monaco från nära håll. Men bara en kvart senare tvingades han till ett byte. Och det såg obehagligt ut. Den colombianske skyttekungen hade varit på vippen att komma till ett friläge när en försvarare glidtacklade honom över ankeln så att fotleden såg ut att vika sig. Falcao kunde inte stödja på benet utan fick bäras av planen på bår. Rapporterna säger att det främre korsbandet är av och det betyder sex månaders rehabilitering. En mardröm för Falcao och Colombia som nu får klara sig utan sin största stjärna i VM i Brasilien i sommar.

Monaco skriver på sin hemsida att Falcao kommer att opereras inom ett par dagar. En korsbandskada brukar betyda sex månaders vila - men Falcaos läkare tror på längre tid än så. Läkaren, Jose Carlos Norona, säger att det kan bli upp emot åtta månaders vila för den 27-åriga stjärnan.

Publicerad 2014-01-23 kl 15:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons