Mbappé glödhet - nätade för fjärde matchen i rad

Ligue 1

PSG vann komfortabelt mot Nimes Olympique med 3-0.
Och det var en viss Kylian Mbappé som låg bakom segern.

Paris Saint-Germain fortsätter att ånga på i Ligue 1. Klubben tog under lördagen ytterligare en skalp och det var ingen mindre än Kylian Mbappé som hade ett finger med i spelet.

PSG tog ledningen i den 40:e minuten, men då var det inte den Mbappé som höll sig framme, utan Christopher Nkunku. Mittfältaren fick en smörpass från Marco Verratti och kunde därefter placerade in 1-0.

Efter 70 minuter presenterade sig dock Mbappé i målprotokollet. Efter ett inspel snett-inåt-bakåt från Juan Bernat stötte han in 2-0. Men Mbappé var inte nöjd där.

Med bara minuter kvar att spela fick han en boll i djupled, drog i väg och satte dit 3-0. Det blev också matchens sista mål.

Målen var Mbappés 26:e respektive 27:e den här säsongen sett till samtliga turneringar.