Ligue 1

Kylian Mbappé har förlängt med PSG.
Då svarade han direkt upp med ett hattrick mot FC Metz.
Även Angel Di Maria blev målskytt i sin sista match för klubben.

Knappt tio minuter innan avspark mellan PSG och FC Metz meddelade storklubben att Kylian Mbappé har förlängt sitt kontrakt med klubben till sommaren 2025. Ett beslut som offentliggjordes framför hemmapubliken på Parc de Princes, där Mbappé höll upp en tröja med "2025" på ryggen.

När matchen väl var i gång fortsatte fransmannen stå i centrum. Nollan höll sig i 25 minuter och det följdes av två mål på tre minuter från Mbappé. Ledningen utökades sedan av Neymar innan Mbappé i andra halvlek fullbordade sitt hattrick med 4-0-målet.

Men det var inte bara för Mbappé som kvällen var speciell. Ligaavslutningen var också Angel Di Marias sista i PSG, sedan det under fredagen blev officiellt att han lämnar. Och även han fick kröna matchen med ett mål, när han i minut 67 satte slutresultatet till 5-0 för mästaren PSG.

Till slut vinner PSG ligan med 15 poäng mer än tvåan Marseille.