Neymar rasar efter stormötet: "Det är inte rätt"

Ligue 1

Föremål, bland annat en liten flaska, haglade in mot Neymar när brassen skulle slå en hörna mot Marseille.
Nu kräver PSG-stjärnan att ligan agerar.
- Det kan inte fortsätta så här, varje gång vi kommer hit kastar de saker. Det är brist på respekt, säger Neymar enligt goal.com.

Se när föremålen regnar mot Neymar i spelaren ovan.

PSG vann "Le Classique" borta mot Marseille med 2-0 under söndagskvällen. Inhopparen Kylian Mbappé blev hjälte med sitt 1-0 i den 65:e minuten.

Segerglädjen smolkades något för PSG över hemmapublikens beteende. Efter matchen var Neymar upprörd, framförallt över en händelse i början på den andra halvleken. Superstjärnan skulle ta en hörna, när föremål haglade in mot honom. Bland annat en liten flaska som Neymar plockade upp och visade upp.

- Det är en brist på respekt, inte bara mot mig men också mot Marseille-spelarna. Det är inte rätt, säger Neymar enligt goal.com.

Brassen menar att det inte är första gången publiken agerar på detta sätt, och vill se aktion.

- Myndigheterna som hanterar Ligue 1 måste ta ett beslut för det här kan inte fortsätta så här. Varje gång som vi kommer hit så kastar de saker, glasflaskor inkluderat.

Publicerad 2018-10-29 kl 17:33