Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Neymar: “Varför skulle jag vilja lämna PSG?”

Ligue 1

Neymar har ryktats vilja lämna PSG.
Brassen intygar att så inte är fallet.
- Varför skulle jag vilja lämna PSG? säger han enligt den spanska tidningen Marca. 

Foto: Bildbyrån

Neymar bemöter nu kritiken och menar att det var hans beslut att komma till PSG och säger att han är 100 procent trogen PSG.

- Varför skulle jag vilja lämna PSG? Idag är jag parisare, jag ger 100 procent, och kommer göra allt jag kan på plan för att vinna med PSG, säger han enligt den spanska tidningen Marca. 

Han fortsätter: 

- Jag ville aldrig såra någon, men jag anser att är man inte lycklig så ska man lämna, säger spelaren och syftar på sin flytt från Barcelona.

Neymar får även frågan om hans klubbyte till PSG 2017 hade något att göra med Barcelonas stjärnspelare Lionel Messi.

- Jag bytte lag för att jag ville kunna nå nya mål, mitt beslut hade inget att göra med att jag inte vann en Ballon d’Or eller att jag spelade tillsammans med Messi. Det är inte alls förvånande att han har vunnit sex stycken (Ballon d’Ors), han förtjänar dem. Det borde finnas en egen Ballon d’Or bara för honom. Jag kommer alltid älska Messi. 

ANNONS

Inför framtiden hoppas brasilianaren kunna nå tre av sina mål. 

- Jag hoppas att jag kan få vara med och vinna Champions League med PSG, men framförallt vill jag vinna ett världsmästerskap med Brasilien. Jag skulle även bli lycklig om jag vann en Ballon d’Or, men det är inget som jag aktivt tänker på, det kanske kommer... eller så gör det inte det.

 

Publicerad 2019-12-17 kl 13:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto