Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ola Toivonen och Paok överens - avgörande nära

Ligue 1 2015-08-24 kl 10:29

Allt talar för att Ola Toivonen lämnar Rennes. Nu är han överens med Paok, men klubbarna förhandlar fortfarande och blir de inte eniga snart kan grekerna gå vidare med andra alternativ.

Foto: Scanpix

Ola Toivonens framtid är på väg att avgöras. Rennes vill göra sig av med den svenske anfallaren och han själv vill lämna den franska klubben.

I dagarna rapporterade Fotbollskanalen att grekiska Paok var nära att värva 29-åringen. Nu är Paok och Toivonen överens, enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen.

- Men Paok är inte överens med Rennes än. Paok vill låna Toivonen och sedan äga honom tillsammans med Rennes, säger en källa.

Om Rennes inte går med på det upplägget kan dock den grekiska klubben gå vidare med andra spår. De vill ha svar inom kort.

Samtidigt skrev franska L'Equipe i dagarna att tyska Mainz är i långt gångna förhandlingar kring Toivonen och om Paok och Rennes inte kommer överens kan det mycket väl bli en flytt till Mainz för svensken, då Bundesliga-laget vill köpa loss honom.

ANNONS

Se när Toivonen sänkte Guingamp förra säsongen i spelaren ovan.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto