Ligue 1

PSG besegrade Nantes under lördagen.
Då slog Kylian Mbappé nytt målrekord i klubben.
- Jag är för att skriva historia, säger han efter matchen.

Lionel Messi gav PSG en drömstart hemma mot Nantes när han satte dit ledningsmålet efter 12 minuter. Ett mål som blev startskottet på en målkavalkad.

PSG utökade genom ett självmål kort efter Messis ledningsmål men Nantes skulle resa sig och efter två mål på sju minuter var det kvitterat och 2-2 klev lagen in till halvtidsvila med.

Under den andra halvleken handlade det mesta om Kylian Mbappé. Fransmannen spelade först fram till Danilo Pereiras ledningsmål och sedan punkterade han matchen med ett 4-2-mål i den 91:a minuten.

Ett mål som innebär att Kylian Mbappé nu är PSG:s främsta målskytt i historien. Han klev om Edinson Cavani som stod på 200. Zlatan Ibrahimovic är trea på listan med 156 gjorda mål.

Mbappé kom till PSG 2017 och har sedan dess gjort 201 mål samt 95 assist på 247 matcher.

- Jag är för att skriva historia i Frankrike, i huvudstaden i mitt land, i min stad. Det är vackert, säger han efter matchen enligt Fabrizio Romano.

PSG: Donnarumma - Mukiele, Ramos, Marquinhos, Mendes - Zaire-Emery, Pereira, Ruiz - Vitinha - Messi, Mbappé.

Nantes: Lafont - Centonze, Girotto, Pallois, Castelletto, Hadjam - Bias, Motoussamy, Sissoko, Mollet - Ganago