Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG-ägaren: "Real Madrid har ringt för att värva Carlo"

Foto: AP

Carlo Ancelotti

Real Madrid försöker värva Carlo Ancelotti.

Spanjorernas generaldirektör har ringt PSG för att förhandla.

- Jag bad honom att respektera vårt gällande kontrakt, säger Nasser Al Khelaifi.

Paris Saint-Germains qatariske ägare Nasser Al Khelaifi hävdar att Real Madrids generaldirektör José Angel Sanchez hörde av sig för några dagar sedan. I samtalet ska Sanchez ha frågat om Ancelottis tillgänglighet på marknaden just nu.

- Jag förklarade snabbt att "om du vill ha Carlo ber jag dig att tänka på att han har ett år kvar på sitt kontrakt med oss. Snälla, respektera den situationen såsom vi alltid respekterar gällande avtal på andra håll. Just nu är vi inte lika stora som Real Madrid men vi förväntar oss ändå att bli behandlade med värdighet", säger Nasser Al Khelaifi till L'Equipe.

Han fortsätter:

- Då bad Sanchez om ursäkt och sade att han inte kände till läget. Han trodde att Carlos kontrakt tog slut nu i juni. När jag förklarade att det inte var så lovade han att visa oss hänsyn.

Nasser Al Khelaifi erkänner också att det skulle vara mycket svårt för PSG att hitta en lika meriterad manager om Ancelotti valde att flytta.

- Vi vill behålla honom. Jag vill det, spelarna vill det, hela klubben vill det. Om han lämnar oss vore det ett problem.

Publicerad 2013-05-13 kl 16:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons