PSG mästare - Zlatans 29:e titel

Ligue 1

Ettan kom, tvåan kom, trean kom.
Och i kväll säkrade Zlatan Ibrahimovic sin 29:e titel i karriären när hans PSG vann ligacupfinalen mot Lille.

Zlatan Ibrahimovic slutar aldrig vinna titlar. På Stade de France vann den 34-årige svenske stjärnan sin 29:e titel.

Inga mål av Ibrahimovic i kväll - i stället blev den argentinska duon Javier Pastore och Angel di Maria titelfixare.

För efter 40 minuters spel tog PSG ledningen i ligacupfinalen motLille. Efter en hörna nickades bollen ut till Pastore som sköt direkt, målvakten Vincent Enyeama var täckt och var chanslös.

Men repliken och kvitteringen kom tidigt i andra halvlek. Djibril Sidibés frispark var omöjlig att ta för Salvatore Sirigu eftersom skottet styrdes in via Thiago Silva som stod i muren. 1-1 och helt jämnt i ligacupfinalen.

Sedan kom nästa jobbiga moment för PSG. Adrien Rabiot fick sitt andra gula kort i mitten av andra halvlek, PSG med tio man resten av ligacupfinalen.

Men bara något anfall senare fick huvudstadslaget en gratischans och Angel di Maria var hur kylig som helst från distans när Lillekeepern Vincent Enyeama rusade ut. Och försvarare hann inte stoppa bollen innan den rullade över mållinjen.

Och det målet räckte - PSG ligacupmästare efter 2-1-seger. Och Zlatan Ibrahimovic har nu mäktat med att vinna hela 29 titlar.

Lagens startelvor:

PSG: Sirigu - Aurier, Marquinhos, Silva (c), Kurzawa - Rabiot, Pastore, Matuidi - Di Maria, Ibrahimovic, Lucas.

Lille: Enyeama - Corchia, Soumaoro, Basa, Sidibé - Mavuba, Amadou, Obbadi - Amalfitano, Eder, Boufal.

Publicerad 2016-04-23 kl 23:00