Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG: ”Messi är omöjlig”

PSG:s president Al-Khelaifi pratade igår om ryktet kring Lionel Messi till PSG, Matuidis utgående kontrakt och sportchefssituationen.

Al-Khelaifi gav igår både en intervju med Metro och pratade även på en galamiddag senare på kvällen. Vid båda tillfällena berättade han att ryktet om Messi till PSG var påhittat.
- Jag hörde om det, men det är inte sant. Vi har aldrig kontaktat Messi eller Barcelona. Just nu är (en affär) omöjlig.

Al-Khelaifi förnekade även att klubben har varit i kontakt med Chelsea och Juventus angående Eden Hazard och Paul Pogba. Däremot är han säker på att Blaise Matuidi, vars kontrakt går ut i sommar, kommer att stanna i PSG, trots att flera Premier League-klubbar har intresserat sig för honom. Anledningen till att en kontraktsförlängning har dröjt är att Matuidi bytte agent till Mino Raiola, och hans före detta agent nu kräver ersättning.
- Blaise kommer att stanna. Han är mycket viktig för oss. Han älskar den här klubben. Han är en del av vårt projekt och han vill stanna.

Sedan Leonardo slutade som i höstas så har PSG varit utan en sportchef. Trots att man gjorde försök att anställa Paolo Maldini verkar det som att PSG inte längre kommer att använda sig av den rollen.
- Idag har vi Olivier Letang och Jean-Claude Blanc som sköter det. Jag har ett nära samarbete med dem och vi är mycket nöjda över strukturen. Jag tror inte att vi behöver en sportchef.

Det skulle betyda att tränaren Laurent Blanc fortsätter att få ett stort inflytande när det kommer till spelarvärvningar. Det är möjligt att PSG då överger sitt starka Serie A-spår och istället väljer att kolla på fler franska spelare.

Publicerad 2014-01-30 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons