Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG om Zlatans påstådda inflytande: "Funkar inte så - då är han död"

I en intervju med L’Equipe berättar sportchefen Leonardo att PSG-stjärnan Zlatan Ibrahimovic inte åtnjuter några särskilda förmåner i klubben.

Det är eurosport.se som tagit del av L’Equipes intervju med PSG-sportchefen Leonardo, och i kölvattnet av bråket i klubben efter att Zlatan Ibrahimovic tagit andretränaren Claude Makeleles parkeringsplats pratar Leonardo om de uppgifter som säger att Zlatan Ibrahimovic har för stort inflytande i laget.

- Det är en myt. Det finns bara en chef här, säger Leonardo och syftar på klubbens president, Nasser Al-Khelaifi.

- Ibra har mycket respekt för institutionen PSG, fortsätter han.

Och gällande parkeringsbråket så säger Leonardo att det inte är Zlatans problem, utan snarare klubbens som har växtvärk.

- Man kan säga att spelarna är ouppfostrade, men på Camp des Loges idag finns det ett lag med 29 spelare, en personalstyrka på 30 personer, den var tre gånger mindre förut, vi har PSG TV, konsluter som kommer in hela tiden, en restaurang som inte fanns förut där tio personer till arbetar. Det går inte, säger Leonardo enligt eurosport.se.

Och när det gäller uppgifterna om att det är Zlatans ovilja att spela med Nene som gör att brassen är på väg från klubben så tonar Leonardo ner även de ryktena.

- Det fungerar inte så. Ibra får betalt för att vara Ibra och han gör det genom att skjuta 18 mål. Det finns inga speciella förmåner för Ibra, någon annan, eller mig. Det är ett företag, med en ägare som betalar oss. Klubben betalar och vi jobbar, det är allt. Om en spelare börjar lägga sig i, då är det kört, då är han död, han förlorar respekt och Ibra bryr sig för mycket om respekt. Han är för intelligent för att lägga sig i, säger Leonardo.

Publicerad 2013-01-10 kl 11:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons