Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG-spelarens kritik: "Ville att jag skulle vara som Busquets"

Foto: Bildbyrån

Grzegorz Krychowiak gick från att vara startspelare i Sevilla till att nöta bänk i PSG. Nu riktar mittfältaren kritik mot tränaren Unai Emery.
- Han sa att jag behövde spela som Busquets, säger Krychowiak till polska Prezglad Sportowy.

Han var en bärande spelare i det Sevilla som under Unai Emerys ledning vann Europa League två år i rad säsongerna 2014/15 och 2015/16. Under sommaren i fjol lämnade han för spel i den franska huvudstaden och Paris Saint-Germain i en affär värd upp emot 34 miljoner euro - där Emery tagit över som tränare.

Väl där blev det dock sparsamt med speltid och nu riktar den polske landslagsmittfältaren kritik mot Emery.

- Innan säsongen (2016/2017) pratade jag med ledningen och visste vad som väntade. Sedan visade sig allt vara annorlunda. Jag kunde inte erbjuda vad som behövdes. Emery sa till mig att jag i min position behövde spela som Sergio Busquets. Jag förstod att jag inte var rätt spelare för uppgiften, säger Krychowiak enligt polska tidningen Prezglad Sportowy.

27-årige Krychowiak lånades i somras ut till West Bromwich i Premier League.

- Jag har pratat mycket med Emery. Tränaren sa att jag inte passade in. Om jag är förvånad? Ja, därför det kom från en tränare som känner mig. Vi träffades i juni 2016 och han bad mig komma till PSG. Men det är över…nu koncentrerar jag mig på West Bromwich. Jag sa till honom vad jag tycker på hans kontor. Jag tänker inte berätta om det i medier.

Publicerad 2017-10-05 kl 07:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons