PSG vände underläge till seger – Neymar med klassfrispark

Ligue 1

Underläge med kvarten kvar att spela.
Då klev Neymar, Kylian Mbappé och Mauri Icardi fram och gav Paris Saint-Germain segern – där brassen stod för en riktig drömfrispark.

Montpellier tog under lördagen emot Paris Saint-Germain hemma på Stade de la Mosson. Och det var hemmalaget som tog ledningen strax innan paus när Leandro Paredes skickade in 1-0 från straffpunkten.

Med kvarten kvar att spela hade Montpellier fortfarande 1-0. Då klev Neymar fram. På en frispark strax utanför straffområdet fick brassen på en kanonträff som letade sig in i krysset. Mycket vackert. Två minuter därpå hade PSG vänt matchen. Neymar spelade ut bollen till Kylian Mbappé i straffområdet, fransmannen gjorde i sin tur bort sin försvarare innan han gav gästerna ledningen.

Fem minuter senare skulle det ringa igen. Mbappé serverade Mauro Icardi med en fantastisk yttersida, argentinaren klippte till direkt på volley och PSG hade gjort tre mål inom loppet av sju minuter.

PSG är fortsatt kvar i toppen av Ligue 1 med sina 39 poäng, åtta poäng framför tabelltvåan Marseille. Montpellier placerar sig på en åttondeplats – 15 poäng bakom PSG.