PSG:s oro inför CL-semin - Mbappé utbytt skadad

Ligue 1

Kylian Mbappé ledde PSG till serieledning med två mål i 3-1-segern mot Metz.
Smolken i glädjebägaren? Fixstjärnan byttes ut skadad - tre dygn före Champions League-semifinalen mot Manchester City.

PSG är på jakt efter fjärde raka ligatiteln och åttonde titeln på nio år i franska Ligue 1. Under lördagskvällen hade de chansen att gå upp i serieledning när de gästade Metz.

Fixstjärnan Kylian Mbappé, 22, visade vägen när han gjorde ett mål i vardera halvleken och PSG vann med 3-1. Desto mer oroande för PSG var att fransmannen tvingades utgå skadad i slutminuterna.

Det var i den 81:a minuten som Mbappé föll till marken efter att ha utmanat sin försvarare. Anfallaren blev liggande ett par minuter och fick höger lår omlindat innan han klev av planen. Mbappé kom in igen och fortsatte spela några minuter till, men blev senare utbytt mot Julian Draxler i minut 87.

PSG möter Manchester City i Champions League-semifinal på tisdag och hoppas förstås få tillbaka Mbappé till dess.

- Han fick en smäll mot lårmuskeln, men vi tror inte det är för allvarligt, säger PSG-tränaren Mauricio Pochettino till franska Canal+.