Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE
29v

Skandaldomaren: "Zlatan visade ingen respekt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se måndagens Headlines i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic hindrades att få matchbollen efter ett hattrick i PSG. 
Efteråt var han rasande - men får nu svar av domaren. 
- Zlatan visade ingen respekt, berättar Frederic Pavlidis i Headlines att domaren Tony Chapron sa till franska Canal +.

Den svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic stod under 2015 för ett hattrick, när hans dåvarande klubb Paris Saint-Germain besegrade Nantes i Ligue 1. Efter slutsignalen fick han dock inte med sig matchbollen direkt, då domaren Tony Chapron först gömde bollen bakom ryggen innan svensken till slut fick med sig bollen hem.

Nu berättar Chapron i en intervju med franska tv-kanalen Canal + om händelsen. 

- Först och främst pratade han om själva incidenten och anledningen till att han inte gav honom bollen och vill nu berätta sin version. Zlatan visade ingen respekt och sa bara, "bollen". Det finns ingen regel som säger att man ska få bollen, utan vid ett senare tillfälle. Han retar sig på Zlatans arroganta sätt helt enkelt. Det blev också känt, när Zlatan gick ut i spelargången och pratade med Chapron, så tyckte domaren att han spelade upp för kameran. Sedan läser jag mig till att Zlatan var som en sketch, att han måste försvara sig som en jämnbördig och inte ska trampa på andra. Han (Chapron) tyckte också att PSG agerade fel, då det göder spelarnas ego. Han tycker inte att Zlatan visar någon som helst respekt, berättar Frederic Pavlidis i Headlines om Chaprons intervju med Canal +. 

Ibrahimovic var under 2015 inte särskilt populär bland domarna i Frankrike, då han bland annat sa så här efter en match mot Bordeaux samma år:

- Under mina femton år som spelare har jag aldrig någon sin varit med om såna skitdomare. Frankrike förtjänar inte ens PSG, skrek Zlatan framför presskåren strax efter att han stått och argumenterat med domarna då.

Chapron var i januari i händelsernas centrum i Frankrike, då han måttade en spark mot en Nantes-spelare under en match i Ligue 1 och blev därefter avstängd i tre månader från att döma fotboll i landet.

Trots sparken blev han nyligen utsedd till årets domare, av kollegorna, i Ligue 1. 

Fotbollskanalens Frederic Pavlidis pratar mer om incidenten mellan Chapron och Ibrahimovic i måndagens Headlines i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-21 kl 14:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons