Skrällförvärvet målskytt när PSG slog Rennes

Ligue 1

PSG tog sin sjätte raka seger mot Rennes.
I 3-1-vinsten fick nyförvärvet Eric Maxim Choupo Moting göra sitt första mål för klubben.

Paris Saint-Germain förlorade mot Liverpool i Champions League med 2-3. Men när laget återvände till ligaspel och Rennes stod för motståndet, så studsade man tillbaka och förlängde sin vinstsvit.

Men det var hemmalaget Rennes som gjorde matchens första mål då Paris-spelaren Adrien Rabiot fick in bollen bakom den egna målvakten Gianluigi Buffon. Sedan dröjde det innan PSG fick in en kvittering.

Men före halvtid kunde PSG göra 1-1 genom Angel Di Maria.

I den andra halvleken fullbordade sedan huvudstadklubben sin vändning. Högerbacken Thomas Meunier, som slog till mot Liverpool i Champions League i veckan, gjorde 1-2 på assist från Neymar.

I slutet fick också skrällförvärvet Eric Choupo Moting visa vad han kan. I den 83:e minuten fick den tidigare Stoke-anfallaren, som kom till PSG i somras efter att ha varit kontraktslös, möjligheten att göra 1-3 till huvudstadsklubben. Han tog vara på chansen och det stod klart att PSG skulle ta sin sjätte raka seger i ligan.

I och med vinsten har PSG på de första sex omgångarna kammat ihop full pott och leder serien på 18 poäng.