Smällen: Sarr utbytt efter skada mot Paris Saint-Germain

Ligue 1

Paris Saint-Germain gästades av Lyon i Ligue 1.
Svenske Amin Sarr fick chansen från start för bortalaget.
Han tvingades dock kliva av efter 20 minuters spel på grund av en skada.

Lyon, som kom från tre raka oavgjorda matcher, stötte på tufft motstånd under söndagskvällen. För motståndet stod nämligen Paris Saint-Germain och matchen spelades på Parc des Princes.

Mötet hade en svensk prägel - åtminstone för en stund. Anfallaren Amin Sarr, med ett förflutet i Mjällby och Malmö, fick chansen från start.

Men svensken tvingades till ett byte efter 20 minuters spel. Den unge Lyon-spelaren höll om sitt högra lår och fick därefter hjälp av lagläkarna. Någon minut senare byttes han av. Sarr ersattes av Bradley Barcola. 22-åringens status är oklar.

I den 38:e minuten fick Lyon en straff. Alexandre Lacazette klev fram och tog hand om den. Fransmannen missade - skottet tog i stolpen.

Sarrs ersättare, Barcola, slog till i den 56:e minuten. Han löpte in i straffområdet och placerade kyligt in 1-0 bakom PSG-målvakten Gianluigi Donnarumma.

Det blev inga fler mål i matchen och Lyon vann.

PSG leder Ligue 1. Lyon placerar sig efter segern på niondeplats.